Tunnelmia juniorien kaudesta 2023 ja päättäjäispäivästä su 1.10. | Tuusulan Golfklubi

Tunnelmia juniorien kaudesta 2023 ja päättäjäispäivästä su 1.10.

Juniorien vauhdikas kausi sai arvoisensa päätöksen sunnuntaina 1.10. pelatun päättäjäiskisan sekä päättäjäistapahtuman merkeissä. Tapahtumassa palkitiin kauden menestyneitä junioreja sekä kerrottiin uudesta junioripolusta.

Juniorien kesäkauden päättäjäiset Ryder Cup hengessä

Sunnuntaina 1.10. vietettiin juniorin kesäkauden päätöspäivää pelaamalla Ryder Cup -henkinen Junnut vs Vanhemmat -reikäpelikisa kahdeksan hengen joukkuein.
Viime vuosina on juniorien joukkue vienyt voiton ja näin kävi tänäkin vuonna vaikka vanhemmat pistivät kovasti kampoihin. Kahdeksasta matsista juniorit voittivat kolme, vanhemmat kaksi ja kolme matsia tasattiin. Onnea junioreille voitosta sekä Teemulle junnujen valmentajana !

Kuvassa voitokas juniorien joukkue; vas Ella Frelander, Iiris Jussila, Joel Talusén, Johan Kuokka, Riku Laakso, Akseli Aho, Sampo Mustonen, Niko Sulonen, Mio Orlo ja valmentaja Teemu Putkonen.

Kauden 2023 palkitut

Perinteiseen tapaan kauden päätteeksi palkittiin Vuoden Kehittyjä sekä Vuoden Pelaaja.

2023 Kehittyjä-palkinnon sai Tuomas Örn. Tuomas on pelannut kesän aikana FutureTourin Easy Red sarjaa. Pelamassaan kymmenessä kisassa Tuomas palkittiin neljä kertaa Easy Red -sarjan parhaasta scratch -tuloksesta. Pistebogey tuloksissa hän saavutti kuusi Top 10 sijoitusta.

Tuomas oli Future Tour finaalin Red -sarjan scratch -tuloksissa 3. sija.

2023 Pelaaja -palkinnon sai Joel Talusén. Joelin parhaimpia sijoituksia tällä kaudella olivat sija T3 U21 sarjan SM Lyöntipeleissä, 5. sija miesten SM Lyöntipeleissä sekä T9 sijoitus miesten SM Reikäpeleissä. Finnish Amateur rankingissä Joel on sijalla 12 (1.10.2023).

Joel lyöntipelin suomenmestaruuskisoissa Koski Golfissa heinäkuussa.

Muitakin TGK:n junioreita on osallistunut kesän aikana FutureTourin -kiertueen kisoihin ja FJT Challenge Tourin kisoihin. Palkintosijoille ylsi myös Johan Kuokka. Hän oli 2. sijalla FutureTourilla Easy Red -sarjassa Master Golfissa kesäkuussa.

Onnea palkituille !

Vilkasta toimintaa kouluikäisten parissa 2023

Kuluvana kautena TGK:lla ollut erittäin vilkasta toimintaa kouluikäisten lasten parissa. Simeon Saarikivi, harrasteryhmien ohjaaja, piti keväällä kaikille Tuusulan kunnan koulujen 5-6-luokille Draivia kouluun -tunteja. Kyseisiä luokkia on alueella yhteensä 61. Ohjatun 90 minuutin aikana koululaiset pääsivät muun muassa harjoittamaan koordinaatiotaitojaan ja kilpailemaan leikkimielisissä puttipeleissä. Vastaanotto kouluissa järjestelyille tunneille oli erittäin positiivinen, niin oppilaiden kuin opettajienkin puolesta.

TGK on järjestänyt yhdessä Tuusulan kunnan kanssa myös alakoululaisten iltapäiväkerhoja omalla harjoitusalueella. Kerhoihin on osallistunut n. 50 lasta. Osa lapsista on ollut mukana sekä kevään että syksyn kerhoissa. Kesäkuukaisina junnuille järjestetyt TGK:n harrasteryhmät ovat kokoontuneet kolmena päivänä viikossa. Näissä ryhmissä on ollut mukana noin 25 lasta. Iltapäiväkerhoja ja seuran harrasteryhmiä ovat ohjanneet pääasiassa isommat kilpajuniorit Iiris, Osku ja Joel.
​​​​​​​

Pienille 6-8 vuotiaille harrasteryhmäläisille on omat ryhmät.

Kiitos junnuille ahkeroinnista sekä hyvistä peleistä kesän aikana ja isot onnittelut hienoisista sijoituksista!
Kiitos Teemulle hyvistä laji- ja pelitreeneistä!

Nyt ryhmätoiminnasta pidetään taukoa ja kokoonnumme taas marraskuun loppupuolella. Tiedot talvikauden ryhmistä päivitetään TGK:n sivuille vk 40 aikana.

Muistetaan liikkua tässäkin välissä