Naisten kauden 2022 päättäjäisistä kuvia ja tunnelmia | Tuusulan Golfklubi

Naisten kauden 2022 päättäjäisistä kuvia ja tunnelmia

Lämmin kiitos kauden päättäjäisiin osallistuneille! Saimme pelata hieman yllättäen auringon paisteessa ja myös ihailla sateenkaarta sekä syksyn värejä pelikierroksen aikana. Pelimuotoina olivat 1-9 väylät scramble ja 10-18 väylät best ball.


Pelien jälkeen siirryimmme klubitalolle seurustelemaan, syömään ja nauttimaan ohjelmasta.
Klubiravintolamme ihana ja taitava Katja oli loihtinut herkullisia salaatteja nautittavaksi lämpöisen leivän kera. Jälkkäriksi kahvit suussasulavan kakun kera.


Voittajapareina palkittiin best ball Kata Poutiainen & Eija Utriainen ja scramble Celine Awuorikare & Tuula Sutinen lahjakorteilla proshopiin. Lisäksi arpaonni suosi kaikkia, joten jokaisella oli jotain pientä kivaa kotiin vietäväksi. Onnittelut!

Illan ohjelmasta vastasivat naistoimikuntalaiset. Tietokilpailun meille piti ”Jyrki Otilan” tapaan Kata Poutiainen. Visaisia olivat manselikan kysymykset. Parhaana tietäjänä palkittiin Tarja Ruuskanen, joka sai kuoharipullon. Kyllä saivat aivomme työstettävää, kiitos Katalle ja visailijoille.

”Näytelmäohjaaja” Rea Sahlberg ohjasi hauskan osallistavan näytelmän, jonka rooleja esitimme me naiset. Taisimme kaikki heittäytyä oman mukavuusalueemme ulkopuolelle. Naurunpyrskähdykset säestivät esitystämme ja pientä yleisöäkin nauratti meidän näyttelijäsuoritukset. Saimme esimerkiksi nähdä äkäisen karhun ja karhunkaatajan taistelua, kun karhu Mervi Kilpikoski ja karhunkaataja Riitta Koskinen ”taistelivat”. Kiitos kun heittäydyitte ja Realle ohjaamisesta & ideasta.


Pelikausi alkoi tänä vuonna hitaasti ja saimme odotella kelien lämpenemistä reilusti kesäkuun puolelle. Sen jälkeen sitten aurinko meitä lämmittikin aina syyskuulle asti. Onneksi voimme hetken vielä nauttia pelaamisesta.

Kiitos kaikille naisille kaudesta 2022 ja nähdään ensi kaudella!

toivottavat naistoimikuntalaiset Kata, Rea, Riitta, Veera ja Tuula