Naisten kauden 2023 päättäjäisten tunnelmia | Tuusulan Golfklubi

Naisten kauden 2023 päättäjäisten tunnelmia

Naisten kauden päättäjäisiä vietettiin klubilla perjantai iltana 15.9. Mukava tapa aloittaa viikonloppu. Tuttuun tapaan naistoimikunta oli järjestänyt pientä hauskaa – tietokilpailun, arvontapalkintoja, kauneusvinkkejä, kuohuvaa ja herkullisen salaattibuffetin.

Naisten kauden päättäjäistilaisuuteen osallistuneet iloisissa tunnelmissa.

Klubille saapui kauden päätöstä juhlistamaan 24 naista. Aluksi kohotimme maljan kauden kunniaksi pienen esittelykierroksen kera. Jokainen sai kertoa hieman itsestään niin tulimme kaikki tutuiksi. Jatkoimme iltaa nauttimalla ravintolamme herkullisesta salaattipöydästä.

Poutiaisen Kata piti meille tietokilpailun, joka jälleen haastoi aivonystyröitä. Huokasimme helpoituksesta, kun oli vaihtoehtoja mistä valita juuri se oikea vastaus! Asiahan ei tietenkään ollut näin helppoa, mutta kuten sanotaan tietäjät tietää. Tällä kertaa muodostimme joukkueet kisailemaan keskenään ja tietäjiksi kruunattiin joukkue Anne Peltola, Jaana Björkman ja Tuula Hiltunen. Joukkueen jäsenet palkittiin vaateliike Gracen lahjakorteilla. Lisätietoja Grace Fashion & Lifestyle | Naisten ostosparatiisi Keravalla– Innostavaa muotia. Lämmin kiitos lahjakorteista!

Kauneusvinkkejä meille antoi Venla Pellinen, Kauneushoitola Bettina, miten kasvojen ihoa tulisi hoitaa, varsinkin kun altistumme auringonsäteille, ilman saasteille ja viimalle. Hyödynnä etusi, eli hoitoaikaa varattaessa mainitse, että olet TGK jäsen niin saat -20%.

Lämmin kiitos osallistujille, hienoa kun tulitte vieraaksemme. Oli mukava ilta!

Samalla tämä oli kolmas ja viimeinen kauteni ladykapteenina. Paljon on kivoja muistoja näiltä vuosilta ja on ollut ilo tutustua sekä pelata kanssanne. Toki pelit jatkuu ensi kaudella ja nähdään taas!

Hyvää loppukautta 2023 ja KIITOS :)
-Tuula, ladykapteeni

Tässä vielä illan tunnelmia kuvina.