Asola-Myllynen, Nurmiainen ja Seppälä mitalleille toureilla kesäkuussa | Tuusulan Golfklubi

Asola-Myllynen, Nurmiainen ja Seppälä mitalleille toureilla kesäkuussa

TGK:n seniorit ovat kilpailleet ahkerasti kesäkuun aikana eri senior tourien osakilpailuissa. Kotikentällä pelattiin N60/N70 tourin avauskilpailu, M70 touria Rönnäsissä ja Finnish Senior Touria kisailtiin Kytäjällä. Aluetourin uudenmaan avauskisa puolestaan pelattiin Hyvigolfissa.

Suomen parhaimmat N60 ja N70 Tourin naisseniorit kilpailivat Tuusulan Golfklubin kentällä 7.6. ensimmäisessä osakilpailussa. N60-sarjaan osallistui 46 pelaajaa ja N70-sarjaan 27 pelaajaa. Kylmä luoteistuuli (3 m/s) piti ilman melko viileänä (+17 astetta). Tulostaso nousi silti yllättävän hyväksi, kun kahdeksan parasta N60:n Tourin pelaajaa pelasi alle oman tasoituksensa. TGK:n Leeni Asola-Myllynen sijoittui loistavasti kolmanneksi HCP-sarjassa 68 lyönnillä häviten voittajalle vain kaksi lyöntiä pelattuaan 89 lyöntiä, joka riitti T17-sijaan SCR-sarjassa. TGK:n ladykapteeni Tuula Sutinen sijoittui T11-sijalle 86 lyönnillä ja HCP-sarjassa 72 lyöntiä riitti T13-sijalle.
Sirkka Hyytiäinen sijoittui hienosti 88 lyönnillä T5-sijalle N70-sarjassa ja HCP-sarjassa 8. sijalle 71 lyönnillä.
​​​​​​​

Leeni Asola-Myllynen (vas.) sijoittui kotikisassa hcp-sarjassa kolmanneksi. Kuvassa myös samassa lähdössä pelannut Eeva Kyrönlahti.

Timo Nurmiainen pelasi erinomaisesti 10.-11.6. Kytäjä Golfin North West- ja South East-kentillä 158 lyöntiä (78+80), joka riitti jopa toiseen sijaan ainoastaan yhden lyönnin päähän voittajasta. Jari Piiparinen onnistui jälleen hyvin 164 lyönnillä (80+84), joka riitti T13-sijaan. Jari on nyt kahden osakilpailun jälkeen yhteispisteissä (orders of merit) jopa 3. sijalla.

Timo Nurmiainen osallistui FST:n osakilpailuun Kytäjällä ja pelasi hienosti sijalle T13

Aluetourin Uusimaan 1. osakilpailuun 15.6. ilmoittautui peräti 184 pelaajaa, joista mukaan pääsi vain 156 yhteensä kaikissa seniorisarjoissa. Auringon paistessa pilvettomältä taivaalta ja lähes tyynessä tuulessa lämpötila nousi iltapäivällä jopa + 29 asteeseen. Kova helle ei heikentänyt Lasse Korpin peliä, kun hän selvisi 84 lyönnillä ja nettotulos 71 riitti M70-sarjassa jopa neljänteen sijaan. Saman tuloksen pelasi peräti kuusi parasta pelaajaa. Petri Teivo pelasi myös loistavasti 82 lyöntiä ja nettotulos 73 riitti 9. sijaan. Jorma Seppälä oli 75 lyönnillä 13. Tuija Teijo oli N65-sarjassa hienosti viides 77 lyönnillä pelattuaan 97 lyöntiä.

Kyösti Puustinen (vas.), Jorma Seppälä ja Kari Hiukka Hyvigolfissa Aluetour Uusimaan avauskisassa.

Onnittelut kaikille Tourin kilpailussa onnistuneille. Heinäkuussa pelataan seniorisarjojen SM-kilpailut.