Eevis Haanperä, Jari von Becker JA Jorma Seppälä Tuusula Senior Openin voittoihin | Tuusulan Golfklubi

Eevis Haanperä, Jari von Becker ja Jorma Seppälä Tuusula Senior Openin voittoihin

Tuusula Senior Openia suosi loistava golfsää 20.7., kun puolipilvisessä säässä lämpötila nousi vain +22 asteeseen ja viileä luoteistuuli (4 m/sek.) vilvoitti sopivasti ilmaa. Kilpailuun osallistui yhteensä 52 pelaajaa, päivän luku oli 38.

Seniorinaisten sarjan voittajaksi pelasi Eevis Haanperä hienolla tuloksella 38 pistettä

Tuusula Senior Openia suosi loistava golfsää 20.7., kun puolipilvisessä säässä lämpötila nousi vain + 22 asteeseen ja viileä luoteistuuli (4 m/sek.) vilvoitti sopivasti ilmaa. Kilpailuun osallistui 52 pelaajaa.

Seniorinaisten hyvätasoisen kilpailun voitti Eeva-Kaarina Haanperä 38 bogeypisteellä. Toiseksi sijoittui Tuija Teivo 37 pisteellä. Sirkka Hyytiäinen pelasi ylivoimaisesti parhaimman lyöntipelituloksen 89 lyöntiä ja kolmannen sijan 36 pisteellä. Samaan pistemäärään ylsi Heidi Hakala.

Jari von Becker voitti 60-vuotiaitten erittäin tasaisen kilpailun 38 bogeypisteellä pelattuaan 86 lyöntiä siniseltä tiiltä. Toiseksi sijoittui Markku Olasmaa 37 pisteellä pelattuaan 84 lyöntiä. Kolmas oli Petri Teivo 36 pistellä pelattuaan 83 lyöntiä ja etuysin jopa 39. Neljäs oli Jarmo Kuru 36 pisteellä 85 lyönnillä. Samaan pistemäärään ylsivät myös Kari-Jukka Hirvonen ja Juhani Naumanen. Ylivoimaisesti parhaimman lyöntipelituloksen 78 lyöntiä pelasi Pasi Sirolinna (HCP 4,4) ja toiseksi parhaimman Kalevi Kyhälä (HCP 8,0) 81 lyöntiä. Jari Piiparisen (HCP 6,3) lyöntipelitulos oli 83.

Jorma Seppälä voitti 70-vuotiaitten sarjan 38 pisteellä pelattuaan 88 lyöntiä punaiselta tiiltä. Jorman peli alkoi loistavasti kolmella par-tuloksella. Voiton ratkaisi kuitenkin viimeisen 340 metrin väylän par-tulos ja hyvä 31 puttia. Täsmälleen samaan pistemäärään ylsi 78-vuotias Markku Simovaara. Kolmanneksi sijoittui Porvoo Golfin Heikki Jäppinen 36 pisteellä. Saman seuran Heikki Pokela (HCP 12,0) pelasi 35 pistettä pelattuaan sarjan parhaimman lyöntipelituloksen 80 lyöntiä. Timo Palmu oli viides 35 pisteellä. Toiseksi parhaimman lyöntipelituloksen 81 lyöntiä pelasi Porvoo Golfin Markus Mikander (HCP 11,7). Kolmanneksi parhaimman tuloksen 84 lyöntiä pelasi Lasse Korppi, josta kertyi 34 pistettä.

Suuret kiitokset kaikille osanottajille runsaasta osanotosta ja hyvästä tunnelmat sekä erittäin maukkaasta M.Par-klubiravintolan lounaasta.