Haanperä & Seppälä seniorien syyspäivän voittoon | Tuusulan Golfklubi

Haanperä & Seppälä seniorien syyspäivän voittoon

Tuusulan Golfklubin Syyspäivän perinteiseen golfkisaan osallistui 26 pelaajaa. Kilpailun pelimuoto oli bestball pistebogey, jossa peliparin parempi pb-tulos otettiin huomioon. Puolipilvinen ilma ja lämmin syyssää suosivat pelaamista. Griinit olivat erinomaisessa kunnossa.

Jorma Seppälä ja Eevis Haanperä syyspäivän voittoon parin pisteen erotuksella.

Kilpailun voittoon pelasivat Eeva-Kaarina Haanperä eli Eevis ja Jorma Seppälä 47 pisteellä. Eevis pelasi naisista ylivoimaisesti parhaimman tuloksen 39 pistettä erinomaisen lähi- ja puttipelinsä ansiosta. Jorman 36 pistettä oli miespelaajista kolmanneksi parhain.

Tuija ja Petri Teivo (oik.) sijoittuvat kilpailussa toiseksi ja kolmanneksi pelasi joukkue Harri Hägg ja Kimmo Tuominen, joka puuttuu kuvasta.

Tuija ja Petri Teivo sijoittuivat toiseksi 45 pisteellä. Petri (HCP 11,3) pelasi kilpailun parhaimman pb-tuloksen 42 pistettä ja oli tosi lähellä voittaa myös lyöntipelin 77 lyönnillä. Lyöntipelin voittoon pelasi samalla 77 lyönnin tuloksella Jari Piiparinen (HCP 4,2).

Kolmanneksi sijoittuivat Kimmo Tuominen ja Harri Hägg 44 pisteellä. Harri pelasi toiseksi parhaimman pb-tuloksen 40 pistettä.

Pentti Myllynen voitti pisin drive-kisan 210 metrin lyönnillään 3. väylällä. Antti Evokari voitti lähimmäksi lippua kisan 15. väylällä 3,42 metriä reiästä.

Suuret kiitokset Klubiravintola M.Parille maukkaasta lounaasta ja kaikille pelaajille erinomaisesta tunnelmasta palkintojenjaossa.