Jari Piiparinen, Markku Hiltunen ja Petri Teivo onnistuivat toureilla | Tuusulan Golfklubi

Jari Piiparinen, Markku Hiltunen ja Petri Teivo onnistuivat toureilla

Tuusulan seniori-ikäisiä golfareita on osallistunut oman ikäsarjansa toureihin menestyneesti. Menestystä on tullut sekä miehissä että naisissa ja ranking-sijoitukset ovat oikeuttaneet finaalipaikkoihin.

Jari Piiparisen M50 tourin osakilpailut ovat sujuneet mallikkaasti.

Jari Piiparinen on onnistunut erinomaisesti tämän kesän kaikissa viidessä osakilpailuissa M50 Haastajatourilla. Lopullisissa yhteispisteissä (order of merit) hän sijoittui upeasti toiseksi 218.25 pisteellä. Hän sijoittui jaetulle T1-sijalle 21.5 Tawast Golfin kentällä 78 lyönnillä. Kytäjä Golfin kentällä 10.6. hän sijoittui T13-sijalle 164 lyönnillä (80+84), Kymen Golfin kentällä (2.7.) T7-sijalle 80 lyönnillä, Hartola Golfin kentällä (29.7.) T11-sijalle 83 lyönnillä ja Golf Porrassalmen kentällä (5.8.) T7-sijalle 78 lyönnillä. SM-kilpailuissa M60-sarjassa hän sijoittui T25-sijalle 162 lyönnillä (82+80) Golf Talman kentällä 15.-16.7.

Markku Hiltunen on hyvälllä ranking-sijoituksellaan varmistanut paikan M65 finaalissa sekä reikäpeleissä.

Markku Hiltunen on onnistunut tasaisen varmasti M65 Tourin kilpailuissa. Hän sijoittui lopullisissa yhteispisteissä SCR-sarjassa 15. sijalle ja HCP-sarjassa kolmanneksi, kun 6 parasta kutsutaan Tourin Finaaliin Vanajanlinna Golfin kentälle 19.9. SM-kilpailussa hän sijoittui 15. sijalle SCR-sarjassa 159 lyönnillä (78+81) ja HCP-sarjassa T6-sijalle 141 lyönnillä (69+72).

Myös Petri Teivon kauden hyvät sijoitukset oikeuttavat Aluetourin finaaliin River Golfiin.

Petri Teivo onnistui Aluetourin 3.:ssa osakilpailussa Porvoo Golfissa 3.8. niin hyvin, että hän nousi yhteispisteissä kolmannelle sijalle 48.30 pisteellä ja pääsee Aluetourin Finaaliin 2.9. Nokia River Golfin kentälle. Petri pelasi M70-sarjan parhaimman lyöntipelituloksen 80 lyöntiä sijoittuen HCP:n kolmanneksi 71 lyönnillä.

Lasse Korppi on onnistunut tasaisen varmasti ja sijoittui M70-sarjan yhteispisteissä neljänneksi 44.70 pisteellä.

Jorma Seppälä sijoittui M70-sarjan kuudenneksi 44.50 pisteellä. JORMA on viidennellä sijalla M70 TOURILLA ennen viimeistä osakilpailua.

Tuula Sutinen sijoittui hienosti T6-sijalle N60 Tourin kilpailussa 11.7. St Laurence Golfin Pyhä Laurin kentällä 86 lyönnillä.