Jarmo Kuru M65 Tourin voittoon Ruukkigolfissa 10.6. | Tuusulan Golfklubi

Jarmo Kuru M65 Tourin voittoon Ruukkigolfissa 10.6.

M65 Tourin 2. osakilpailuun Ruukkigolfissa osallistui 97 pelaajaa. Selvän voiton HCP-sarjassa saavutti TGK:n Jarmo Kuru 68 lyönnillä pelattuaan tasaisen varmasti 87 lyöntiä kohokohtina kaksi birdieä 3- ja 5-väylien par 3:lla. Jarmo siirtyi kahden osakilpailun jälkeen johtoon 110 pisteellä, kun hän sijoittui 20.5. Harjattula Golfin kentällä T10-sijalle.

Jarmo Kuru, Markku Hiltunen ja Petri Teivo Ruukkigolfissa M65-Tourin kilpailussa.

Markku Hiltunen (HCP 7,2) sijoittui upeasti T9-sijalle SCR-sarjassa 83 lyönnillä. Markku on kahden osakilpailun jälkeen T10-sijalla 75 pisteellä sijoittuaan 1. osakilpailussa T14-sijalle. Markku onnistui myös hyvin Naantalin Kultaranta Golfin kentällä M60 SCR-sarjassa 79 lyönnillä sijoittuen T12-sijalle 21.5.

Jorma Seppälä sijoittui T8-sijalle SHG:n Lakiston haastavalla kentällä kovassa tuulessa HCP-sarjassa 71 lyönnillä. Hän onnistui puteissaan erinomaisesti 27 putilla kohokohtana 7. väylän 13 metrin birdieputti reikään alamäkeen raffista ! SCR-sarjan voitti ylivoimaisesti 7 lyönnin erolla Pickala Golfin Ari Vauhkonen (HCP 1,0) 72 lyönnillä entisellä kotikentällään. Ari voitti myös M60 Tourin kilpailun Vuosaari Golfin kentällä 76 lyönnillä 11.6. Samassa kilpailussa TGK:n Hannu Torola sijoittui hienosti T6-sijalle 81 lyönnillä.

Tuula Sutinen (HCP 12,6) sijoittui upeasti T12-sijalle Espoo Ringside Golfin kentällä 8.6. N60 Tourin SCR-sarjassa 93 lyönnillä.

Kiitokset kaikille TGK:n senioreille osallistumisesta Tourin kahteen ensimmäiseen osakilpailuun !