Piiparinen, Hiltunen ja Seppälä Tourien finaalissa Linna Golfissa | Tuusulan Golfklubi

Piiparinen, Hiltunen ja Seppälä Tourien finaalissa Linna Golfissa

Kesän tourien parhaimmisto kutsuttiin finaalipeliin 19.9.2023 Linna Golfiin. Tourin Finaalit pelattiin Linna Golfin kentällä, jonne oli kutsuttu kaikkien seniorisarjojen 6 parasta pelaajaa sekä SCR- että HCP-sarjoista. Väylät olivat runsaiden sateiden takia pehmeitä ja märkiä. Griinit olivat erittäin nopeat ja osa lipunpaikoista oli tosi haastavia.

Jorma Seppälä voitti M70 Tourin HCP-sarjan rankingin

Jorma Seppälä sijoittui kolmanneksi M70 Tourin 4. osakilpailussa HCP-sarjassa 71 lyönnillä Ruukkigolfin kilpailussa 23.8. nousten yhteispisteissä (orders of merit) viidenneltä sijalta voittoon asti.

Jari Piiparinen oli M50 Haastatourin rankingissa toinen.

Jari Piiparinen sijoittui Linna Golfissa viidenneksi M50 Haastajatourin sarjassa 86 lyönnillä. Yhteispisteissä Jari oli toiseksi paras.

Markku Hiltunen sijoittui kolmanneksi M65 HCP-sarjassa 83 lyönnillä. Markku oli yhteispisteissä kolmanneksi parhain.

Jorma Seppälä sijoittui kolmanneksi M70 HCP-sarjassa 79 lyönnillä.