Tuusulan Seniorit voittivat 21.7. seuraottelussa Nurmijärven mutta hävisivät Keimolalle. | Tuusulan Golfklubi

Tuusulan Seniorit voittivat 21.7. seuraottelussa Nurmijärven mutta hävisivät Keimolalle.

Tuusulan Golfklubin ja Nurmijärven senioreiden välillä on seuraotteluita pelattu jo vuodesta 1996 alkaen. Nykyisessä mallissa samassa ottelussa pelaa myös Keimolan seniorien joukkue, seurat pelaavat samalla kertaa ottelut toisiaan vastaan.

Jorma Seppälä ja KGV:n kapteeni Reijo Kjelin

Ottelut ovat olleet tasaväkisiä, kun NGK hävisi TGK:lle nyt kotikentällään, voitot ovat 15-13 TGK:n hyväksi. Keimolan Golfklubin (KGV) kanssa seuraottelut aloitettiin vuonna 1997. KGV:n joukkue on voittanut nyt 23 kertaa ja TGK ainoastaan 4 kertaa. Miehet ja naiset pelasivat samassa 12 hengen joukkueen pistebogey-sarjassa, mutta 10 parasta pb-tulosta otettiin huomioon joukkuetuloksissa. Griinit ja väylät olivat hyvässä kunnossa. Puolipilvinen sää ja sopiva +20 asteen lämpötila edesauttoivat loistavaan tulostasoon.

Jorma Seppälä ja NGK:n kapteeni Pekka Koskinen (oik.)

Tasaväkisen joukkuekilpailun voitti KGV:n joukkue 344 pisteellä. KGV:n joukkueen parhaimmat Riitta Salonen ja Silja Heinämäki pelasivat peräti 40 pb-pistettä. TGK:n joukkue pelasi 337 pistettä. Joukkueen paras oli Tuija Teivo 39 pisteellä. Samaan pistemäärään ylsi Kimmo Tuominen. Katariina Poutiainen onnistui myös loistavasti 38 pisteellä. Petri Teivo pelasi 36 pistettä pelattuaan 85 lyöntiä. TGK:n joukkueen kapteeni Jorma Seppälä onnistui myös hyvin 35 pisteellä. Eeva-Kaarina Haanperä pelasi 33 pistettä.

NGK:n joukkue pelasi 335 pistettä häviten TGK:n joukkueelle ainoastaan kaksi pistettä. NGK:n joukkueen ylivoimaisesti paras oli joukkueen kapteeni Pekka Koskinen 40 pisteellä.

Suuret kiitokset koko TGK:n joukkueelle erinomaisesta seurahenkitunnelmasta !


Senioritoimikunnan puheenjohtaja
Jorma Seppälä