Kesän 2024 Juniorien treeniryhmät | Tuusulan Golfklubi

Juniorien kesäkauden valmennukset

Kesän 2024 treeniryhmien ilmoittautumiset on avattu osittain. Ryhmät noudattavat TGK:n juniorien valmennuspolkua. Kokoontumisia on niin aloitteleville golfiin tutustuville lapsille kuin jo harrastamisen aloittaneille junnuille. Katso ohjelma tarkemmin kunkin ryhmän kohdalta. Ryhmiemme ohjaajina toimivat Golfliiton ohjaajakoulutuksen saaneet kilpajuniorit sekä JEAH Golfin ammattivalmentajat.

Harrasteryhmät – Kipinä

Kipinä-ryhmät on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille. Ryhmissä opetellaan golfin alkeita leikkien ja erilaisten pelien avulla. Viikoittaiset kokoontumiset sopivat erinomaisesti lapsille, jotka ovat kokeilleet golfia esimerkiksi alakoulun ip-kerhoissa. Mukaan voivat tulla myös lapset, joilla ei ole ennestään kokemusta golfista. Omia golfvälineitä ei tarvita. Kipinä-ryhmästä voi siirtyä myöhemmin isompien junnujen harrasteryhmään.

Ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin. Kussakin ryhmässä on tarvittaessa paikalla kaksi ohjaajaa, mikä mahdollistaa junnujen harjoittelun tunnin aikana myös pienemmissä ryhmissä eri toimintapisteillä. Kokoontumiskertoja on kesän aikana yhteensä 11 ajalla 15.5. – 26.6. ja 31.7. – 21.8. ​​​​​​​Kausimaksu on 100 euroa.

  • Ke klo 18-19 – Ryhmä 6-10 vuotiaat junnut – Ohjaajat Niko Sulonen ja Sampo Mustonen, TGK kilpajuniorit
  • Ke klo 19-20 – Ryhmä 11-12 vuotiaat junnut – Ohjaajat Niko Sulonen ja Sampo Mustonen, TGK kilpajunioriHarrasteryhmä - Vauhti

Vauhti-ryhmät on tarkoitettu junnuille, jotka ovat jo kokeilleet golfia sekä yläkouluikäisille vasta-alkajille. Viikoittaisten kokoontumisten aikana opetellaan golfin tekniikoita, harjoitellaan, pelataan ja kisataan yhdessä. Vauhti-ryhmä sopii erinomaisesti junioreille, jotka haluavat harrastaa golfia muiden samanhenkisten kavereiden kanssa. Vauhti-ryhmässä voi jatkaa harrastamista vaikka aikuisikään saakka tai siirtyä kilparyhmään myöhemmin, jos innostus kisaamiseen syttyy. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa maanantaisin toukokuusta syyskuun alkuun. Treenikertoja on yhteensä 14 kertaa. Kausimaksu on 180 euroa.

Treenit ovat maanantaisin ajalla 13.5. - 26.8. Treenit tauolla viikoilla 29 ja 30.

Torstaina 13.6. klo 10-15 on Vauhti-ryhmäläisten treenipäivä, minkä aikana halukkaat voivat suorittaa green cardin. Treenipäivä ja green cardin suoritus sisältyvät kausimaksuun.

  • Ma klo 17-18 – Ryhmä 7-10 vuotiaat junnut – Valmentaja Teemu Putkonen, JEAH Golf
  • Ma klo 18-19 – Ryhmä 11-15 vuotiaat junnut – Valmentaja Teemu Putkonen, JEAH Golf
    ​​​​​​​

Kilparyhmät U14 ja U21

Kilparyhmät on tarkoitettu junioreille, jotka haluavat kehittyä golfissa ja ovat lisäksi innostuneet kilpailemisesta. Ryhmän juniorit sitoutuvat harjoittelemaan ohjatusti 2-3 tuntia viikossa ja lisäksi omatoimisesti valmentajan antamien ohjeiden mukaisesti. Kilpajunioreille järjestetään myös ohjattuja pelitreenejä sekä omalla kentällä että kisakentillä. Kesäkaudella kilparyhmän juniorit kisaavat oman ikäryhmän tasoisissa kisoissa. TGK korvaa kisamaksut KUJT (Keski-Uudenmaan Junnutour) ja Suomen Golfliiton kisojen osalta.​​​​​​​ Kausimaksu on 500 euroa.

Ohjatut treenit järjestetään maanantaisin ja torstaisin viikoilla 19 – 38. Treenitauko vk 29 ja vk 30.

  • Lajitreenit ma klo 19:00-20:30 ja to klo 18:00-19:30 – Valmentaja Teemu Putkonen, JEAH Golf