Kesän kuulumisia junnujen harrasteryhmistä. | Tuusulan Golfklubi

Kesän kuulumisia junnujen harrasteryhmistä.

Junnujen harrasteryhmissä nauru on ollut herkässä toukokuulta heinäkuun alkuun, kun noin 35 junioria on käynyt treeneissä harjoittelemassa golfin taitoja tiistaisin ja torstaisin. Olemme opetelleet perusteita asennosta, stanssista, pallon paikasta, swingistä, shipistä, puttiakaan unohtamatta. Nyt kuukauden vaihteessa, kun olimme taas kentällä tekemässä pelitreeniä, oli kiva huomata miten paljon uutta oli taas opittu.

Muutamia rohkeita oli jo Hirvihaarassa KUJT:n kisoissakin edustamassa Tuusulaa ja kokeilemassa kisaamista. Olihan takana jo ainakin viidet harjoitukset ja kentälläkin kerran kokeiltu peliä 3 väylän verran. Juuri niin, rohkeutta pieniltä harrastajilta ei todellakaan puutu.

Pelitreeni ohi ja kivaa oli, nyt hyvillä mielin kesätauolle.

Harjoituksia jatkamme jälleen elokuun alussa ja treenikauden päättelemme vasta syyskuun lopulla. Mutta nyt on aika kesätauon ja ”kotiläksyjen” tekemisen. Harrasteryhmän kotiläksyihin kuuluu sopivasti lyöntitreeniä, riittävästi uintia ja paljon jäätelöä. Tätä treenimuotoa saa toki kokeilla vanhemmatkin golffarit – Takaamme, että hyvältä maistuu


Hyvää kesää toivottaen:

Tero, Osku ja Iiris