Menestystä seniorien toureilla

M75 Tourin 1. osakilpailu pelattiin Kankaisten Golfin kentällä Maskussa 19.5.

Martti Miettinen onnistui hienosti sijoittuen T4-sijalle 83 lyönnillä häviten voittajalle ainoastaan kolme lyöntiä.

Pentti Paajanen sijoittui T4-sijalle tasoituksellisessa lyöntipelissä (74 lyönnillä pelattuaan 88 lyöntiä.

M65 Tourin kilpailu pelattiin Salo Golfin kentällä kovassa tuulessa 21.5. TGK:lta osallistui jopa kuusi pelaajaa. Parhaiten SCR-sarjassa onnistui Markku Hiltunen T9-sijalle 80 lyönnillä. Petri Teivo sijoittui T3-sijalle HCP-sarjassa 73 lyönnillä pelattuaan 85 lyöntiä.

M60 Tourin kilpailu pelattiin Wiurila Golfin kentällä Salossa 22.5. Jari Piiparinen sijoittui SCR-sarjassa T18 sijalle 79 lyönnillä ja HCP-sarjassa T14-sijalle 74 lyönnillä.

M50 Haastajatour pelattiin Alastaro Golfin kentällä 23.5.

Timo Nurmiainen sijoittui hienosti T13-sijalle 81 lyönnillä. Jari Piiparinen oli 82 lyönnillä T19-sijalla.

OnGolf Finnish Senior Tourin (FST 1) kilpailu pelattiin erittäin haastavalla Nordcenter Golfin Fream-kentällä 5.-6.6. Jouni Varjonen onnistui erinomaisesti pelattuaan 79+77=156 lyöntiä sijoittuen T12-sijalle.

Onnittelut TGK:n pelaajille monista hyvistä sijoituksista ja kiitos harvinaisen runsaasta osanotosta.