Järjestä golftapahtuma

TGK Golftapahtumat –
tämän päivän golftapahtumat vuosikymmenten ammattitaidolla

Tarjoamme upeat puitteet golftapahtuman järjestämiseen Tuusulunjärven kulttuuririkkaalla alueella. Tuusulan Golfklubin ja Krapin keskeisen sijainnin ansiosta voit keskittyä matkustamisen sijaan itse tapahtumaan, sijaitsemme vain 15 minuutin päässä Kehä III:ltä ja puoli tuntia Olympiastadionilta.

Järjestämme kaikki tapahtumamme yhdessä klubiravintola M.Parin kanssa yhteistyössä.

Lisäpalveluita tapahtumiinne tarjoaa myös Jeah Golf. Parhaasta mahdollisesta lopputuloksesta vastaa Suomen koulutetuin ja kokenein opettaja- ja valmentajatiimi, varmistaen, että juuri Teidän tapahtumassanne onnistutaan.
Tutustu tarjontaan.

Tuusulan Golfklubilla järjestät muistettavat golftapahtumat niin asiakkaille, henkilökunnalle kuin kaveriporukallekin, ota yhteyttä niin tehdään yhdessä päivä, josta puhutaan pitkään.

Me Tuusulan Golfklubilla olemme perinteikkäiden golftapahtumien ammattilaisia, yhdistettynä tämän päivän vaatimuksiin. Tapahtumista vastaa Janne Hartemo, golftapahtumien ja -kilpailuiden ammattilainen vuodesta 2007 alkaen.

Ota yhteyttä joko alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimella. Yhteystiedot ja esimerkkejä tapahtumista löydät alla olevasta esitteestä.