Tuusulan seniorit voittivat Nurmijärven, mutta hävisivät Keimolalle | Tuusulan Golfklubi


Tuusulan seniorit voittivat Nurmijärven, mutta hävisivät Keimolalle

Tuusulan Golfklubin (TGK) ja Nurmijärven (NGK) senioreiden välillä seuraottelut aloitettiin jo vuonna 1996. Ottelut ovat olleet tasaväkisiä, kun voitot ovat nyt TGK:n voiton jälkeen tasan 13-13. Keimolan Golfklubin (KGV) kanssa seuraottelut aloitettiin vuonna 2004.

Tällä kertaa pelasimme Keimolan erittäin haastavalla Saras-kentällä. Naiset ja miehet pelasivat samassa 12 hengen pistebogey-sarjassa, mutta joka joukkueen 10 parasta pb-tulosta otettiin huomioon joukkuetuloksissa. TGK:n joukkueen pistemäärä oli 323 ja NGK:n 268. NGK:n joukkueen kaksi naispelaajaa jäivät pois +31°C helteen takia. Kolmen seuran ottelun voiton vei jälleen kerran KGV:n joukkue 329 pisteellä.

KGV:n joukkueen Erkki Rantanen pelasi 83 lyöntiä ja peräti 40 pb-pistettä. TGK:n Petri Teivo onnistui jälleen erinomaisesti 85 lyönnillä ja 38 pb-pisteellä. Jorma Seppälä onnistui myös hyvin 36 pisteellä putattuaan ainoastaan 31 kertaa haastavilla griineillä.

TGK:n joukkueessa onnistuivat myös Sirpa Hägg 36 pisteellä, Jarmo Kuru 35 pisteellä, Sirkka Hyytiäinen 34 pisteellä ja Tuija Teivo 32 pisteellä.

Suuret kiitokset koko joukkueelle osallistumisesta!

Senioritoimikunnan puheenjohtaja
Jorma Seppälä

Pekka Koskinen (NGK:n kapteeni) ja Jorma Seppälä

Petri Teivo ja Reijo Kjelin (KGV:n kapteeni)