Tuusulan Golfklubi Ry:n sääntömääräisen syyskokouksen kuulumisia. | Tuusulan Golfklubi

Tuusulan Golfklubi Ry:n sääntömääräisen syyskokouksen kuulumisia.

Tuusulan Golfklubi Ry:n syyskokous järjestettiin tiistaina 13.12.2022. Kokous järjestettiin hybridikokouksena ja kokoukseen osallistui yhteensä 28 jäsentä, joista puolet oli paikan päällä klubitalolla.

Kokouksen alustuksessa yhdistyksen puheenjohtaja Eeva-Kaarina Haanperä kertoi Tuusulan Golfklubi ry:n olevan Tuusulan suurin urheiluseura 1475 jäsenellään. Tasoituskierroksia jäsenet olivat kaudella 2022 kirjanneet yli 8500 kappaletta. Yhdistyksen toiminnan kulmakivenä ovat toimikunnat, jotka vastaavat seuran toiminnan järjestämisestä. Ensi vuonna on seuran toiminnan 40. juhlavuosi ja kaudella järjestettävät aktiviteetit tulevat painottumaan juhlavuoden teeman ympärille.

Kokouksessa valittiin seuran toiminnasta vastaavat henkilöt. Puheenjohtajana jatkaa Eeva-Kaarina Haanperä ja kapteeneina Tuula Sutinen sekä Jukka Tuunanen. Johtokuntaan erovuoroisten tilalle valittiin Tuula Sutinen, Katariina Poutiainen ja Risto Lemmetti.
Johtokunnan kokoonpano kaudella 2023:

  • Eeva-Kaarina Haanperä, puheenjohtaja
  • Merja Talusén, junioritoiminta ja varapuheenjohtaja
  • Jorma Seppälä, senioritoiminta
  • Tuula Sutinen, naisten toiminta ja naiskapteeni
  • Jukka Tuunanen, kilpailutoiminta, säännöt ja tasoitukset, kapteeni
  • Jari Viitala
  • Katariina Poutiainen
  • Risto Lemmetti


Kokous vahvisti seuran talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2023. Jäsenmaksuiksi päätettiin aikuisjäsenille 89,00 euroa, TGK Oy:n osakkaille 82,00 euroa ja juniori-ikäisille 35,00 euroa.

Kokouksessa käsiteltiin myös johtokunnan laatima sääntömuutosehdotus. Uudet säännöt hyväksyttiin yksimielisesti. Sääntömuutos astuu voimaan, kun PRH on hyväksynyt yhdistyksen uudet säännöt.
Lisäksi kokouksessa esiteltiin seuran strategia vuosille 2023-2027, joka on toiminut jo tulevan kauden toimintojen suunnittelun pohjana. Kokouksessa käsitellyt asiat ovat nähtävissä materiaalisalkussa.

Kauden 2023 jäsenmaksut tullaan laskuttamaan tammikuun loppupuolella. Olethan huomannut, että voit saada laskusi suoraan verkkopankkiisi. Lisää Tuusulan Golfklubi ry/oy e-laskuttajaksi omassa verkkopankissasi.


Kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille ja rauhallista joulua koko Tuusulan Golfklubin jäsenistölle!