Aloita Golf | Tuusulan Golfklubi

Aloita Golf

Kenelle golf sopii?

Golf sopii harrastukseksi kaiken ikäisille ja kokoisille. Se tarjoaa erilaisia elämyksiä kauniissa ympäristössä ja hyvässä seurassa. Sekä onnistumisia että epäonnistumisia tulee jatkuvasti. Useimmat meistä oppivat golfin avulla käsittelemään niitä molempia, koska pelin aikana kumpaakaan ei voi välttää. Hyvän golfkäytöksen omaksuminen auttaa pärjäämään myös muissa ympäristöissä ja yhteisöissä, koska se perustuu keskittymiseen, sosiaalisuuteen ja toisten ihmisten huomioimiseen.

Miksi minun kannattaa aloittaa golf?

Golfia voi harrastaa hyvin erilaisilla tavoitteilla. Joillekin se on vakavaa kilpailemista ja jopa ammatti. Toisille se tarjoaa mukavaa ja vaihtelevaa liikuntaa ulkona entisten ja uusien ystävien kanssa. Kaikille se tarjoaa jatkuvia haasteita ja uuden oppimista. Golfissa ei tule koskaan valmiiksi eikä täysinoppineeksi.

Perheille golf voi olla mainio yhteinen harrastus.Sitä voi pelata yhdessä ja samalla jakaa kokemukset pelaamisen aikana ja sen jälkeen omien perheenjäsenten kanssa. Toisaalta lapsille, kuten myös aikuisille, se antaa luonnollisen ympäristön tutustua uusiin ja usein hyvinkin erilaisiin ihmisiin.

Miten voin aloittaa golfin?

Golfharrastus lähtee parhaiten käyntiin, jos heti alusta lähtien saa hyvän käsityksen oikeasta lyöntitekniikasta, pelin säännöistä sekä peliin liittyvistä käyttäytymissäännöistä. Tuusulassa järjestetään golfopettajan johdolla alkeiskursseja sekä aikuisille että alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Mitä golfvälineitä tarvitsen?

Alkeiskurssilla ei vielä tarvita omia välineitä. Pukeudu kurssille säänmukaisiin varusteisiin ja valitse tukevat kengät. Kurssilla saat lisätietoa välineistä ja siitä, miten niitä on parasta hankkia.

Tule kurssille

Tutustu opetustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.varaaheti.fi/tgkgolfschool

TGK Golf School

https://www.jeahgolf.com

Ari Savolainen/ 040 535 0066/ ari@tgk.fi
Heini Haapala/ 0400 839962/ heini@heiningolf.com