Toimikunnat

Tuusulan Golfklubi ry:n kausittainen toiminta muodostuu pääasiallisesti toimikuntien järjestämistä kilpailuista ja tapahtumista. Suurin osa toiminnasta on erilaisia kilpailuja, mutta mukaan mahtuu myös muita tapahtumia ja tapaamisia, klubimatkoja yms.

Otamme myös mielellämme vastaan toiveita yhdistyksen toiminnan järjestämiseksi, toimikuntiin mahtuu mukaan uusia aktiivisia jäseniä.
Ota rohkeasti yhteyttä toimikuntien vetäjiin.


Kilpailutoimikunta

Jukka Tuunanen, puheenjohtaja (puh. 044 339 8038)
Juha Millaskangas, Jorma Seppälä, Tuula Sutinen, Janne Hartemo

Kilpailutoimikunta laatii yhdessä TGK Oy:n ja muiden toimikuntien kanssa kunkin kauden kilpailu- ja toimintakalenterin. Sen hyväksyy seuran johtokunta. Toimikunta laatii seuran järjestämien kilpailujen säännöt ja määräykset voimassa olevien golfin sääntöjen ja määräysten mukaan. Kuhunkin kisaan toimikunta määrää johtajan ja tarvittavat organisaatiot.

Kilpailutoimikunnan tehtävänä on laatia palkintomääräykset SGL:n antamien ohjeiden perusteella. Tehtävienjako kilpailunjohtajan ja toimiston henkilökunnan välillä kuuluu myös toimikunnan tehtäviin.

Kilpailutoimikunta tiedottaa toiminnastaan seuran kotisivuilla.


Sääntö- ja tasoitustoimikunta

Jukka Tuunanen, puheenjohtaja (puh. 044 339 8038)
Jari Viitala

Sääntö- ja tasoitustoimikunta tarkistaa paikallissäännöt kunkin kauden alussa. Toimikunta esittää tilapäiset paikallissäännöt vuosittain toimitusjohtajalle, joka toimittaa ne johtokunnan vahvistuksella tiedoksi seuran kotisivuille ja teettää tarvittavan painomateriaalin.

Toimikunta vastaa kentän rajoista ja muista kenttämerkinnöistä.

Toimikunta vastaa säännöistä ja esittää johtokunnalle pelaajan tasoituksen ylläpitämiseen liittyvät esitykset. Toimikunta järjestää jäsenistölle sääntökoulutusta.


40v Juhlatoimikunta

KLUBI- JA NAISTOIMIKUNTA

Juhlatoimikunnan kokoonpano: Tuula Sutinen (puh. 050 321 3994, ladykapteeni, pj), Eevis Haanperä, Heidi Hakala, Jorma Seppälä, Jukka Tuunanen (kapteeni), Katariina Poutiainen, Mika Peltola, Rea Salberg, Riitta Koskinen, Risto Wuorio ja

Kaudella 2023 juhlistamme seuramme 40 -vuotista toimintaa. Olemme yhdistäneet klubi- ja naistoimikunnan yhdeksi toimikunnaksi tälle kaudelle. Suunnittelemme, ja toteutamme yhdessä juhlakauden tapahtumat sekä aktiviteetit. Jokaisessa tapahtumassa juhlavuosi tulee esille, joten luvassa on mukavia pieniä yllätyksiä niin itse tapahtumissa kuin pelikauden aikana.

Tervetuloa klubimme tapahtumiin ja kilpailuihin!


Senioritoimikunta

Jorma Seppälä, puheenjohtaja (puh. 040 729 7271)
Päivi Mäkelä, Risto Wuorio, Juhani Kovalainen, Katariina Poutiainen, Sirkka Hyytiäinen

Senioritoimikunnan tavoitteena on saada mahdollisimman moni seniori mukaan seuran toimintaan. Se kannustaa senioreita kehittymään golfin pelaamisessa sekä osallistumaan kilpailutoimintaan.

Seniorien ohjelma julkaistaan seuran kotisivuilla Tapahtuma- ja kilpailukalenterissa. Toimikunta käyttää ilmoittamiseen myös klubin ilmoitustaulua.

Senioritoimikunta kannustaa senioreita osallistumaan Suomen Golfseniorit ry:n järjestämiin kilpailuihin. Näistä tiedot löytyvät Suomen Golfseniorit ry:n kotisivuilta. Senioritoimikunta kannustaa jäseniään myös osallistumaan TGK Oy:n Talviharjoittelutilan simulaattoriin sekä kahteen seniorien seuraotteluun.


Junioritoimikunta

Merja Talusén, puheenjohtaja (puh. 040 5622426)
Camilla Kuokka, Markus Laakso, Ari Savolainen, Oskari Mölkänen, Antti Örn, Iiris Jussila

Junioritoimikunta tarjoaa mahdollisuuden lähialueen lapsille ja nuorille tutustua golfiin. Toimikunnan tavoite on saada nuorelle elinikäinen harrastus.

Toimikunta toimii yhteistyössä Tuusulan kunnan kanssa mm. järjestäen koululaisten iltapäiväkerhotoimintaa. Lisäksi koululaisilla on mahdollisuus tutustua lajiin liikuntatuntien yhteydessä Junioritoimikunnan järjestämänä.

Junioritoimikunta koordinoi juniori-ikäisten harraste- ja kilparyhmiä yhteistyössä klubin valmentajien kanssa.

Toimikunnan tiedotus hoidetaan WhatsApp –ryhmien avulla. Seuran jäsenille tieto annetaan Seuran kotisivuilla, Facebook –ryhmässä ja Instragram –sovelluksessa.