SÄÄ

AUKIOLOAJAT

Kenttä:

Kenttä suljettu

Range:Suljettu
Caddiemaster:

Suljettu

Toimisto:

Ma-To 9-16

TGK Toimisto lomailee 19.2. saakka.

Sovi tapaamiset ennakkoon, ei päivystystä

Ravintola:

Suljettu

Minigolf:Suljettu

Kenttäesittely

Tuusulan Golfklubin lyömätön sijainti mahdollistaa vaivattoman pelin vain vartin päässä Kehä III:ltä. Kentän sujuvuuden ansiosta kierros Tuusulan Golfkentällä sopii pelattavaksi vaikka työpäivän päätteeksi.

Hinnasto

Liity jäseneksi

Palvelut


​​​​​​​AJANKOHTAISTA
​​​​​​​

Kilpajunnujen Vierumäen treenileiri järjestetään 10-12.3. Ilmoittautuminen on avoinna.

Tuusulan Golfklubi järjestää kilpajunioireiden harjoitusryhmälle talven treenileirin Vierumäellä. Ohjelmassa on runsaasti golfvalmennusta, joogaharjoituksia sekä muuta mukavaa yhdessä oloa. Majoittuminen on 2-hengen huoneissa täysihoidolla Country Club:issa.

Lumen ja jään poistoa väylän 9 viheriöltä. Maa on sula ja märkä, isoilla koneilla ei viheriölle ole asiaa.

Lumenpoistotalkoot tiistaina 17.1. klo 9:00 alkaen

Kentän viheriöillä väylillä 10-12 on lauhoista säistä huolimatta lunta. Lumien poistaminen tulee tehdä käsityökaluin viheiöiden pintojen suojelemiseksi ja työn suorittamiseksi tarvittaisiin talkoovoimia.
​​​​​​​Kokoontuminen varikolla (taukokioski) klo 9:00, mukaan kannattaa ottaa oma lapio/kola. Työvälineitä löytyy talon puolesta, mutta ihan kaikille ei välttämättä riitä.

KUTSU - Tuusulan Golfklubi Oy:n varsinainen yhtiökokous 11.1.2023 klo 18:00

Tuusulan Goflfklubi Oy:n osakkaat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen keskiviikko 11.1.2023 klo 18:00 alkaen. Kokoukseen on mahdollista osallistua sekä paikan päällä että etänä Teams-etäyhteydellä. Kokoukseen liittyvät materiaalit ovat saatavilla Tuusulan Golfklubin toimistosta sähköpostilla sekä materiaalisalkusta 3.1.2023 alkaen.

TGK:n talven salibandyvuorot alkavat tammikuussa

Salibandyvuorot alkavat Riihikallion koulun liikuntasalissa 14.1.2023 klo 17.00-18:00.
Mukaan pääsee kaikki halukkaat TGK:n jäsenet, ikään ja sukupuoleen katsomatta! Pelit pelataan rennolla otteella, kuntoa nostaen, pelaajia rikkomatta. Vuoro on TGK:n jäsenille maksuton.


​​​​​​​